Tidigare arrangemang hos Blue Chain:

Lisa Lystam Family Band

Torsdag 19 februari: Lisa Lystam Family Band, Kulturbaren Folkets Hus i Trollhättan
Lisa Lystam har på mycket kort tid överraskat den svenska blues- och rootsvärlden. Inte bara för sensationen i sig, att en ung svensk tjej från Mjölby uttrycker sig genom blues, utan helt enkelt för att hon gör det så förbaskat bra. Med en varm, självsäker röst kryddad med ett uns heshet sveper hon med sig lyssnaren på en resa in i den blå musikens hjärta. Repertoaren består av högklassiga egna låtar, med inslag av några örhängen från 30-talet och framåt. Lisa i all ära, men det är den kollektiva kraften i Lisa Lystam Family Band som främst ska framhävas. De har genom ett mycket flitigt turnerande under året blivit en riktigt tajt och hårdsvängande liveakt. Tilläggas kan att bandets munspelare Micke Fall förra året blev världsmästare på instrumentet!

Evenemangsinfo:
Tid: Kl. 20.30
Baren öppnar: Kl. 18.30
Inträde: 170:-/120:- (medlem)
Info & Biljetter: 0520 – 42 25 00 eller Tickster

Välkomna!

Moa Blücher Bluesband

Fredag 30 januari 2015: Moa Blücher Bluesband, Blå Scenen i Folkets Hus i Vänersborg
Vi är tillbaka där det började, på Blå Scenen i Folkets Hus i Vänersborg! Denna scen återkommer fyra gånger under säsongen och vi är mycket nöjda med vårt nya upplägg.

Moa Blücher Bluesband är ett gäng musiker med rötterna i Tidaholm och som består av en skön blandning gamla rutinerade bluesmusiker samt nya fräscha förmågor. Moa Blücher är bara 22 år gammal men med en röst som ingen annan och en enorm utstrålning gör hon scenen till sin egen. Vid hennes sida har hon Anna Gustafsson vars röst kompletterar Moas underbart. Det levereras egenskriven blues och tolkningar av både nya och gamla artister En sak är säker! Det svänger rejält!

Evenemangsinfo: Dörrarna öppnar 19.00. Bluesbuffé à 99:- serveras 19.00-20.30.
Begränsat antal bordsplatser i konsertlokalen. Gott om plats att äta i matsalen.
Folkets Hus breddar barutbudet något, samt justerar vissa priser.
Välkomna!

Inträde: 150:-/120:- (medlem)